Undertegnede har fået mere velvære ved at leve et sundere liv

Min familie og jeg har bestemt at vi skal leve en sundere livsstil. Det gælder ikke kun sunde spisevaner men ligeså om at få dyrket motion flere gange om ugen. Min bedre halvdel og jeg har købt en bog om vitalitet og livsglæde og jeg er sikker på at alle i husstanden, små som store, vil få betydeligt mere energi og overskud såfremt vi alle changerer vores kostvaner.

Småfolkene i familien har fået lov at udpege en sportslig hobby, som de kan begynde på i næste kvartal og min bedre halvdel og jeg er startet på at træne to gange om ugen. Vi har bemærket en betragelig differens selvom at vi ikkun har løbet i en uge. Min bedre halvdel og jeg er ikke længere søvnige tidligt på aftenen når børnene er blevet puttet og vi har begge langt mere overskud.

Hvad angår måltiderne har vi ligeledes omlagt alle vor vaner totalt. Min familie og jeg har udelukket al kulhydrat fra vores mad og investeret i en helt ny Spirali der i skrivende stund er gået hen og faktisk blevet en helt uundværlig del af vor køkken. Køkkeninstrumentet kan klargøre grønne råvarer såvel som gulerødder, og derved kan min kæreste og jeg nu udskifte råvarer som kartofler og pasta med friske og sprøde grønsager i tynde strimler. Desuden er vi startet på at snuppe lidt vitaminpiller hver evig eneste dag, lige præcis Omnimin har vist sig at være virkelig godt. Jeg supplerer desuden med Mega B Stress, sådanne at jeg hver dag er fuld med vitaminer. Min fyr påtænker ligeledes at begynde at snuppe lidt Epa-gla Fiskeolie fordi det er meget godt til kredsomløbet. Som alle andre mandfolk er min fyr ikke særlig god til at spise fisk, så derfor tror jeg at det er en meget god ide at indtage ekstra fiskeolie i tabletform.

Vor mindste familiemedlem kan naturligvis ikke være en del af vores anderledes spisevaner på nuværende tidspunkt. Jeg kokkererer hovedsageligt alt babymos selv, dog er det en gang i mellem godt at have lidt i reserve særligt når det skal gå hurtigt eller hvis vi er er i sommerhus. Undertegnede har hidtil anvendt Holle Børnemad dog har min veninde tilrådet at jeg dertil forsøger med Ellas Kitchen for at prøve noget andet. Hendes lille ny er rigtig vild med det, så jeg agter at købe et par stykker på nettet. Jeg kan til en hver tid anbefale alle familier at ændre deres kostvaner. En sådan forandring skaber til en hver tid en friskere familie.