På jagt efter et event bureau

Vi har igennem en periode, kigget efter et eventbureau. Undertegnede har før haft erfaring med et da vi havde firmaunderholdning på arbejdet.

I efteråret sidste år blev drømmen opfyldt. Min kæreste gennem de sidste fire år bad mig om at blive hans hustru, og nu er vi ved at planlægge vores drømmebryllup nu til august. Pt. har taget en beslutning om at benytte et af de der store telte som lokale til receptionen og den efterfølgende bryllupsfest. Argumenterne for at fejre receptionen samt bryllupsfesten i et såkaldt partytelt viste sig at være for besnærende. Derudover var vi for to år siden gæster ved hans brors bryllup, som blev holdt i et kæmpe telt ved hendes forældres murermestervilla. Dengang udgjorde partyteltet en rustik ramme for deres store dag. Det primære incitament for at fejre receptionen og bryllupsfesten i et partytelt var den favorable pris. Såfremt man undersøger receptionslokalerne her i Storkøbenhavn, er udvalget ret beskedent. Trods det at der er mange alternativer, er det praktisk talt umuligt at opspore et festlokale til receptionen og bryllupsfesten, som imødekommer min kærestes og mine forestillinger og desuden er til at betale for almindelige folk som os. Lejer min kærste og jeg et partytelt kan mig og min kæreste imidlertid sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for brylluppet, som vi vil kunne møblere Lige som som min tilkommende og jeg vil. Samtidig giver et telt chancen for at åbne op ud til den smukke have. Det hele til en attraktiv pris i forhold til, hvis vi investerer i at leje et lokale. Vores spørgsmål er på nuværende tidspunkt i planlægningsprocessen, hvordan vi kan være sikre på, at min kommende mand og jeg køber eller lejer det optimale telt til bryllupsfesten såvel som receptionen til maj. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der ikke er nogen, som vil dele ud af deres erfaring med at holde deres bryllupsfest i et denne slags telte i baghaven. Eksempelvis kunne det være optimalt at få et indtryk af, hvorvidt der måske er gode telte, som prismæssigt er mere fordelagtigt at investere i end at leje et telt. Vi kunne desuden godt bruge nogle gode råd om valg af service og møbler samt et professionelt cateringfirma, som der kan levere maden og ikke mindst kagen til brylluppet trods det, at receptionen og bryllupsfesten bliver holdt i et partytelt i haven ved mine forældres parcelhus. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hold bryllupsbudgettet nede med et telt Min kommende mand og jeg deltog forrige sommer i min fætters bryllup, der blev afholdt i et stort telt ved deres gård. På dagen dannede teltet en rustik kulisse for bryllupsfesten. Mig og Andreas har lige siden været optaget af at lægge planer for den store dag til sommer. Nu besluttede vi at arbejde videre med idéen om at have et festtelt til at danne ramme om receptionen og den efterfølgende fest. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at rationalet for at fejre vores bryllup i et af de der store festtelte simpelthen var yderst tiltrækkende ift. til vores ønsker. Ser man nærmere på festlokalerne her i København, er mulighederne reelt ret beskedne. Trods det at der kan siges at være mange alternativer, er det praktisk talt umuligt at lokalisere et festlokale til receptionen og bryllupsfesten, der tilfredsstiller vores forestillinger og oven i købet er til at betale inden for vores bryllupsbudget. Vælger min forlovede og jeg et elegant telt kan mig og min kæreste dog få et personligt lokale, som vi kan indrette ud fra vores ønsker. Ydermere giver et telt os en mulighed for for at åbne op ud mod den smukke have. Alle fordelene har min kæreste og jeg chancen for at få til en konkurrencedygtig pris. Prisen var af den årsag den afgørende grund til at fejre vores bryllupsfest i et telt. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, hvordan mig og min forlovede erhverver det ideelle festtelt til både receptionen og bryllupsfesten til maj. Derfor vil jeg gerne høre, om der måske er nogen her på bloggen, som der ønsker at berette om deres erfaring med at fejre et bryllup eller lignende i et telt. Blandt andet kan vi godt bruge dine gode råd om valget af interiør foruden en god caterer, som kan levere maden til brylluppet til trods for, at bryllupsfesten er i et telt i haven ved mine forældres parcelhus. Desuden ville det være smart at finde ud af, om der måske er gode partyfesttelte, som prismæssigt kan måle sig med at leje. Har dig og din ægtefælle, eller kender du nogen, der har tilfældigvis holdt et bryllup eller en anden fest i et et eller flere telte? Så kom frisk med dine erfaringer og vær med til at garantere os den ideelle bryllupsfest.
Frigør midler i jeres bryllupsbudget ved at købe nogle velindrettede partytelte i jeres baghave Siden Søren friede til mig i november sidste år, har vi været fuldt beskæftiget med at arrangere vores drømmebryllup nu til juli. Nu traf vi en beslutning om at anvende et partytelt som lokale til receptionen. Rationalerne for at afholde vores bryllupsfest i et såkaldt partytelt endte med at være for tillokkende. Ydermere deltog min forlovede og jeg for to år siden i min kusines bryllup, som blev holdt i et smukt partytelt i haven ved deres nyerhvervede parcelhus. Her dannede de lejede partytelte en enestående ramme for festen. Den afgørende grund til at holde brylluppet i nogle telte er og bliver det lave omkostningsniveau. I det tilfælde at man tager et nærmere blik på receptionslokalerne her i hovedstaden, er valgmulighederne reelt ret beskedne. Til trods for at der ved første øjekast er en lang række alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at lokalisere et festlokale, som der tilfredsstiller min kærestes og mine krav og oven i købet kan benyttes til rimelige priser. Lejer min kæreste og jeg et elegant partytelt til brylluppet, er det ikke desto mindre muligt for min kommende mand og jeg at sikre os en unik ramme for brylluppet, som vi vil kunne indrette ud fra vores ønsker. Dertil har vi en enestående mulighed for at åbne op ud til haven med et partytelt. Alle de fordele får vi til en yderst favorabel pris ift., hvis min tilkommende og jeg investerer i at leje et receptionslokale. Det store spørgsmål er på nuværende tidspunkt i bryllupsplanlægningen, hvordan mig og min tilkommende investerer i de bedst mulige telte til det store bryllup til august. Således vil jeg gerne høre, om der måske er en af jer, der har prøvet at holde en bryllupsfest i et partytelt. For eksempel har vi brug for at høre, om der er telte, der ud fra prisen kan betale sig at købe ift. at leje. Desuden er vi på udkig efter gode råd eller anbefalinger ift. valg af service og møbler såvel som en god caterer, som kan lave al maden til brylluppet trods det, at receptionen og bryllupsfesten finder sted i nogle telte i haven ved mine forældres parcelhus.