Aftenarbejde relateret til privat rengøring omkring København K

Jeg er stort set lige indledt mit studie på KU, idet jeg så vil indlede min uddannelse, kemi. Min adresse er nu inde i København, og jeg har fået mit eget værelse på et kollegium på Østerbro. Dette er nogenlunde til at betale, men finanssituationen kommer til at være ret kontrolleret i forlængelse af de leveomkostninger, hovedstaden har. Jeg skal for første gang forsørge mig selv på SU’en. Af denne grund har jeg besluttet at finde frem til fritids rengøring for en god pris, så jeg kan få løn at leve af.
Jeg ved, at der findes rigtig mange mere velstående folk, som er ivrige efter privat rengøring københavn, så det må nok ikke blive svært. Jeg har dog ikke entusiame i forhold til at efterspørge offentligt på f.eks. FB, pga. man egentlig ikke kommer til at vide, hvilken type personer som henvender sig. Desuden må det i forbindelse med disse fritids jobs af denne art være rimeligt rart at opføre sig lidt skjult. Personligt har jeg ikke passion for at blive ansat hos et rengøringshjælp privat, for jeg vil dom første prioritet lokalisere en ordentlig familie eller par til privat rengøring. Jeg har en stedsøster, der havde samme tanke, og der viste sig at være rimeligt gode priser ift. rengøring, så hun kom derfra med en ikke ringe sum.
Jeg håber lidt på, at jeg kommer til at lokalisere noget gennem en eller anden i bekendskabskredsen, dog bør jeg finde frem til hvilke øvrige muligheder, der findes. Rengøring er med sikkerhed efterspurgt, fordi er så mange mennesker, hvilke som nu har meget travlt. Jeg er desuden ret talentfuld til at gøre rent, da jeg er fra naturens hånd patentlig, og altid har lært at pudse sølvtøj samt støvsuge hos mine forældre. Det eneste, jeg væmmes ved at støvsuge under sengen.