Tirsdag skal jeg ud at kigge på racercykler. Jeg har tænkt mig at købe en cykel ligesom cykelrytternes racercykler, altså sådan en med ganske tynde hjul plus et cykelstyr, som sidder langt nede på cyklen, fordi man så kan sidde foroverbøjet på sin cykel. Jeg tror ydermere, at jeg samtidig bruger penge på en ny cykelhjelm, og vil have, den er spids, grundet at sådan en hjelm matcher til mountainbikes
. Selvfølgelig skal jeg ydermere bruge penge på noget cykeltøj i høj kvalitet, som er godt at cykle i & behageligt at have på.

Farfar synes godt om, at jeg er begyndt at interessere mig for cykling, fordi han nemlig altid har elsket det samt gerne har villet have, at jeg, ligesom ham, kunne lide det. Vi cykler i perioder utallige ture med hinanden, og det er nogle fornemme ture. Endnu bedre bliver de formentlig nu, hvor jeg skal have en racercykel. Han har en racercykel, men den er efterhånden temmelig opslidt, så han spenderer antageligvis også penge på en ny, idet vi skal ud at kigge på racere. Han er tit så skadefro, da han cykler hurtigere, end jeg kan, så jeg ser virkelig frem til, at det er omvendt. Det er min fornemmelse, at det vil være godt for mig at erhverve en racercykel, for den kører man altså rimelig hurtigere på end min nuværende cykel. Jeg håber, det vil blive interessant at købe racercykler.